Du kysste mig nyss, det kommer bara leda till nåt ont.

Följer dig hem, tar den långa vägen så jag får känna mer av din lukt 
En kort paus, utanför statoilmacken vi köper folköl 3,5 
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå 

Jag är rädd, för du ser för bra ut i svart, svart lugg och blå anorak 
Den där skogen, gör nånting med mig jag blir alldeles för ärlig, säger: 
Kyss mig inte, det kommer bara leda till nå't ont, ändå 
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå 

Det är kallt, du får låna min halsduk, du går så misstänkt nära mig 
Du har missförstått, jag är inte värd det här jag har ingenting som du vill ha 
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå 

Kyss mig inte det kommer bara leda till nå't ont ändå 

Please, please, please, let me get what I want this time

Hej! Idag har jag gjort ingenting och det är tamefan typ det bästa som hänt på länge. Vart inne med pappsen i stan (Köpte en kjol och strumpbyxor) kollat lite på Black Swan (fast jag är ju en fegis så, ja, hmmm, slutade kolla efter ett tag. typ. en kvart.) Påminn mig om att jag inte kan göra allt hela tiden (Nej, jag är inte mer än människa, jag vet att skenet kan bedra)
Galen hemgång efter Maggio igår. Hon var verkligen inte bra live. Inte ens i närheten av en tår. Tror inte jag log en enda gång. Hoppade två gånger i mindre än tio sekunder. Ja, ni hör ju själva, helt kasst.
(In my life, why do I smile, at people who I much rather kick in the eye?)

Brännö serenad

Man vet att det är något seriöst fel på världen när Veronica Maggio blev presenterad som Sveriges största artist. (någon som hört talas om Håkan Hellström?) Men när man inser att det var fler minifjortisar i publiken när Håkan spelade än när VeronivafreakinMaggio spelade, då vet man att hoppet är försvunnet.
(För vad vet ni om kärleken 
Förrän ni förgäves hatat den 
Och vad vet ni om när hjärtat kan bränna 
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva)
Ginatricot hipsters alltså. Kan vara det värsta i världen.

Will I dance for you Jesus, will I be able to speak at all?

Buddhismen handlar tydligen om att uppnå ett slutsligt själskligt mål, då man når nirvana. Man måste vara helt ren och i frid för att lyckas. Fast personligen vill jag nog säga att min själ var mer i frid innan jag läste detta om nirvana:
"An-uppadisesa-nibbâna, "nirvana utan någon kvarvarande rest": det som en arahant uppnår efter döden, och om vilken ingenting kan sägas, då det ligger bortom alla begrepp. Man kan varken säga att en arahant lever efter döden, att han inte lever efter döden, att han både lever och inte lever efter död eller att han varken lever eller inte lever efter döden."
Förvirrande, någon?

Citat nr.12


Let your body decide where you want to go, high or low, fast or slow

Förlåt för att du inte fick något inlägg i torsdags, du vet hur stressigt det varit!
Jag vill väll mest säga tack för att du finns för mig även fast jag inte alltid kan finnas för dig så mycket som du behöver (jag gör mitt bästa, jag lovar) och tack för att du låter mig vara mig och alltid ger så mycket av dig själv till alla som vill ha, för att du ser det fina i människor som jag inte tål (de flesta alltså) och för att du aldrig någonsin ber om ursäkt för dig själv.
Supermegafjega grattis på byxmyndighetsdagen i efterskott!
För du är det finaste jag vet, när allting annat är falskt och fel ♥

Why should it so bad to be bad when it's so hard to be anything at all?

Ska vi leka en lek? Vi kan leka att jag är patient och ni är psykologer, och nu ska jag berätta om mitt trauma.
Jag blev överlyft efter en kvart.
Efter
16 timmars köande,
3 timmars konstant tryck,
5 timmar ståendes,
2 timmar med ungefär noll syre
fick fem vakter lyfta mig över staketet eftersom att jag inte andades längre, jag grät bara.
Allra längst där framme, precis i mitten stod vi, Hedvig och jag och resten. Bakom oss stod 15 000.
Och jag tänkte när jag satt där bakom scenen i en soffa med en äcklig filt om axlarna, överlyft och hysterisk, att nu tar det slut. Nu är jag förstörd. Nästa gång jag ser Håkan kommer jag vara vuxen och då är jag inte samma längre, för när man är vuxen sover man inte utomhus och man älskar inte någon man inte känner och hjärtat går inte i tusen bitar en gång i sekunden bara för att Håkan Hellström står tre meter framför dig. Man allt är inte slut, för jag fick underkänt på matteläxan (tror jag) och mamma och jag gick på bio (submarine, världens bästa film) och Ellen lärde sig att spela piano och vi såg The Ark och dansade som bara den fast jag bara kan ett par av deras låtar.
De senaste åren har jag bara låtit Håkan vara min krycka, men jag tror att jag nu börjar inse att det är fel, för jag kom till en punkt där jag inte blev starkare av honom, utan svagare, för jag gick på Håkans ben istället för mina egna. Nu kanske jag kommer att bli stark på egen hand. Eller kanske inte. Vi får se.
Ps. Om du som läser detta är BITCHEN som vägrade flytta på sig när dom skulle lyfta över mig, så tycker jag på riktigt att du ska tänka över faktumet att du kunde dödat någon med din oförmåga att sätta dina egna behov åt sidan i 15sekunder, jag hoppas att du någon gång får känna hur det känns. Ds

Vad jag bryr mig om nu, är att se din blick så sårad, när alla löften klingar fast, nästa gång du lovar någon allt

Jag skulle göra ungefär vad som helst för att få se ut som Barbara Bouchet!
Om man kollar på kroppen är vi byggda precis likadant (fast hon väger nog ca 20 kilo mindre än mig), vi är breda över höfterna men har minibröst och smal midja.
¨
Nu vet ni det!♥

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

Idag fick jag frågan varför. Varför jag köar från halv fyra på morgonen utumhos när det är sex grader. Varför jag står längst fram i fem timmar utan att andas, kissa, äta, göra någonting alls egentligen. Varför jag tar så mycket skit från så många, utan att tveka, för att försvara någon som jag bara pratat med ett par gånger. Varför jag ger så mycket av mitt liv till Håkan Hellström.
Och jag hade inga problem med att svara. För mig är det ganska enkelt, Håkan förstår när ingen gör det, tröstar när ingen ser att jag gråter, kramar när jag känner mig äcklig, sätter ord på känslor jag inte visste att jag hade, säger att det är okej att vara en loser, det är okej att bli lämnad, att aldrignågonsineveröverhuvudtaget blir det minsta älskad tillbaka, att inte smälta in, att gråta så att du inte kan andas, att känna sig så jävlafucking värdelös. Jag förtjanar fortfarande att bli behandlad med respekt.
Sådant som är självklart för vissa kanske, men varje gång Jag tvivlar så finns han där, klappar mig på axeln och säger, Det är okej att vara patetisk. Eller ful, fet, finnig och gå runt utan behå.
Så säg vad ni vill till mig, ni kan dra åt helvete, för ett enda ont ord om Håkan, kommer att få mig upp i ringen.
Och nej, jag vill inte prata om vad som hända i fredags, det gör fortfarande ont att prata om det. Faktumet att jag höll ut så länge som jag gjorde var ett under, och det var bara för dig, Håkan♥

What am I supposed to do, when the best part of me was always you?

Ni måste bara se hur duktig min älsklingsevinis är:
Jag började inte gråta eller så, nejnej

The words of the prophet are written on the subway walls

Fint♥

RSS 2.0