You make me feel like no boy

Shit, känner att min blogg börjar bli lidande av mitt patetiska liv. Idag har jag fortsatt med att flytta kläder, möbler och pluggat, dammsugigt ochg andra tråkiga men nödvändiga saker. Låt oss bara säga att jag kommer få IG i NO... Min no lärare som nog är den snällaste i världen hatar mig.
Helt random suddig bild som inte har ett skit att göra med någonting.

Även om jag lämnar dig nu, för andra gator och torg

Timos nya låt är verkligen superfin!

But I guess that you where always on my mind, should have told you sometime

Vissa människor som ligger varmt om hjärtat har det svårt just nu och har haft ett bra tag nu. Så nu uppmanar jag er alla, ring era vänner, eran mormor eller morfar eller farmor eller farfar eller andra släktingar och säg att ni älskar dem. Krama om era föräldrar en extra gång idag. Visa folk att ni bryr er, för att ha människor som bryr sig är finare än guld och pengar och diamanter!
Och till S, jag finns här alltid för dig, när det är svårt när det är mörkt när det känns som om att det hemska aldrig ska gå över!
The_cure_by_iluvconverse430_large

The pleasure, the privilige is mine

Hej allesammans. Nu är nog jag i skolan, och det är nog ni också! Tänkte bara säga hej, och att jag älskar er. Ni blir flera och flera och det tycker jag är super!
Vi ses snart sa den blinde!

Take me anywhere, Idon'tcareIdon'tcareIdon'tcare

Bra saker i mitt liv just nu:
Jag har fått min superfina spegelbyrå från IKEA nu
Jag fick MVG på en SO-uppsats
Denhär låten
Konfirmation med så otroliga människor så man nästa blir gråtfärdig.
Min dagbok har kommit till rätta och jag kan äntligenäntligenäntligen få skriva av mej ordentligt igen.
Hedvig skickade ett så fint sms förut. Otroligtsuperduper fint verkligen.
Jag har insett att det är så himla fint att vara sådär pirrig i magen så jag tänker bara låta det pirra istället för att låtsas som ingenting. Nej, jag känner honom fortfarande inte. Ja, han är fortfarande lika underbar.
Niva har kul med sin rosa digitalkamera. Ja, den är rosa. Ljusrosa.

Confirm my love by pressing 2

Nu ska jag iväg på konfirmation!
Rolig bild tkr jag. hahahahaha

Snåårlaxxz

OMG vilka snyggingar.

cookies'n beans

Jag blev så otroligt trött på att vara sjuk så jag bestämde mej för att baka istället. Macaroner och hasselnötkakor blev det. Supergott!
Dom blev kanske inte världens snyggaste, men dom smakade väldigt bra!
Idag är jag som synes osminkad, men klänningen som skymtar fram kommer från Bikbok och är köpt på Bikbok för typ 100 kronor. Lagom pris.

you give me fever, fever in the lonely night

Idag har jag varit hemma från skolan. Feber. Tråkigt, men det känns okej ändå.

03. Om min familj

Mina föräldrar är skilda. Min pappa är omgift, inte min mamma. Jag gillar min styvmamma. 2009 kom min älskadeälskadeälskadeälskade Juno till världen. Sen hon kom har allting varit ljustljustljust. Hon är utan tvekan den jag älskar mest har i världen. Jag skulle dö för henne. Att vara hennes storasyster är det bästa som hänt mig, hon ger mej så otroligt mycket kärlek och värme. Varje kväll när hon säger godnatt till mej så frågar jag; Får Niva en puss? Och då blundar hon och pussar mej på munnen och sen skrattar hon. När småbarn skrattar så blir man lycklig i hela kroppen, det är något man bara kan göra när man är sådär liten och inte riktigt vet om allt hemskt som sker ute i världen. Just då, så vitt hon vet, är hela världen perfekt.
Min älskade Juno matar min älskade pappa ♥
Jag och Juno

Just like everybody else does

Åhkomochgemejdessaunderbaravantar!
Fuskpäls, såklart. Karl Lagerfelt måste vara bäst i världen!
Chanel 8000:-

02. Min första kärlek

Jag är blott fjorton år, så någon större kärlek har jag inte riktigt upplevt än. Med min otroliga killbortstötare så skulle han nog antagligen inte gilla mig ändå. Jag har även en tendens att falla för killar som jag vet är omöjliga att få. Just nu tex är jag helt galen i en kille i min skola. Jag har aldrig pratat med honom, men jag vet så otroligt mycket om honom att det känns som om vi känner varandra. Varje gång jag ser honom känns det liksom konstigt att inte gå fram och säga hej, för vi känner ju faktiskt inte varandra, det är bara jag som känner honom, han känner inte mig. Hur många killar känner ni med turkosa converse, med samma favorit Håkan Hellström låt, som spelar bas i ett band, som har lite för lång lugg och som inte riktigt passar in i sin klass. I högstadiet. Faktumet att tjejer inte kastar sig över honom förvånar mig. Han är fortfarande fin och oskadad, omedveten om sin perfekthet. Han gillar The smiths. Om vi åkte till IKEA tillsammans eller om jag sjöng för honom i en hiss så skulle det vara precis som i 500 days of summer. Jag är en hopplös romantiker, jag vet det. Men jag är övertygad om att Han finns där någonstans, och när jag hittar honom så ska jag göra allt för honom.♥

01. Om mig

Jag är ganska extrem i det mesta jag gör. Jag tycker inte att det är så roligt att göra gå halvvägs, och jag har lätt att bli lite besatt. Min favoritfärg är röd. Jag älskar tv-serier. Framför allt Gossip Girl, Glee, Greys Anatomy och SATC, men jag kollar på det mesta. Jag älskar cheesy program som tex Judge Judy eller Wife Swap. Jag tror på spöken, liv efter döden, Gud och änglar. Jag kan inte kolla på skräckfilmer eller program som typ Det okända. Jag blir otroligt rädd då har svårt att sova. Det kan hända att jag, när jag ligger i min säng och försöker somna, är övertygad om att det står någon i mitt rum så jag är tvungen att tända alla lampor sätta på tvn och datorn och spela musik för att komma på andra tankar. Jag har dansat hela mitt liv och det är defenitivt något som jag vill hålla på med resten av mitt liv. Jag har sjungit i kör i ca ett år. jag älskar musik, Håkan Hellström och c.o är bäst, men numera har jag börjat uppskatta musikalmusik också. Jo, på riktigt. När jag blir stor vill jag bli musikalartist och jag vill bo åtminstonde ett år i New York, som är min favorit stad. Jag har varit i New York två gånger, 2008 och 2010 och planerar att åka dit påsken 2012, så om drygt ett år igen alltså. Det var väll allt om mig tror jag.

Dear blog

Jag vill bara att du, kära älskade bloggen, ska veta att...
Och att skolan alltid kommer att komma först. Första veckan tillbaka är lite tuff, när jag kommit in i rutinerna igen så kommer jag att bättra mig, lovarlovarlovar!

It just wasn't like, the old days anymore

Bloggen kanske blir lidande några dagar nu när jag har inte har kommit in i skolan ordentligt. För att inte hålla på med dessa "bloggbristerna" som alla håller på med så gör jag en sånhär lista som alla håller på med istället!
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina familj
Dag 04 – Något som får mig att le
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Min tro
Dag 08 – Mina syskon
Dag 09 – I min handväska
Dag 10 – Mina drömmar
Dag 11 – Min första kyss
Dag 12 – Mitt favoritminne
Dag 13 – Det här upprör mig
Dag 14 – Det här får mig att må bättre
Dag 15 – Det här får mig att gråta
Dag 16 – Mina rädslor
Dag 17 – Min favoritplats
Dag 18 – Ett sista ögonblick


Moon river, wider than a mile

That's so Audrey!

That's so Audrey! by GossipGirlfan101 featuring organza gowns

your hair smells like ciggarets and gras

Jag tycker att det här med parfym är så otroligt roligt. Jag har runt sex parfymer om jag inte minns fel. Några som jag använder mer, några som jag använder mindre.
Mina två vardagsparfymer som jag växlar mellan beroende på årstid och kläder är dessa två:
Den första är Miss dior cherie, den har jag till sånna här kläder till exempel. Den är ljus och våriga och funkar perfekt på sommaren.
Den andra är väll en kvarleva från når jag var elva år och älskade Hilary Duff mest av allt på hela jorden. Jag har gått vidare, men håller kvar vid parfymen som funkar på hösten och vintern eller när det är mörkt ute och du bara vill sitte inne i mysiga tröjor.
När jag vill vara naturlig använder jag Jasmine olja från The body shop, typ efter en lång stranddag eller så.
Om jag vill vara lite speciell eller känner mig som en sprudlande lyckomaskin använder jag Love ETC från The body shop som är som ett lyckopiller, men som behöver ett perfekt humör att matcha med.
Om jag vill vara riktigt fin och inte ska sitta i ett trängre utrymme under en längre tid så använder jag Chanels No.5. Den har en otroligt distinkt lukt och är jag så klassisk som det blir. Man ska bara använda den med måtta helt enkelt. Chanel parfymen måste inte vara just No.5 utan jag har några stycken olika från Chanel som jag växlar mellan. Mademoisell är också en stor favorit.
Nu vet ni det!

To die by your side is such a heavenly way to die

Godnatt allesammans! Det blir tidig godnatt idag eftersom att jag försöker att snabb-vända tillbaka mitt dygn! Imorgon ska jag försöka gå upp halv nio (!) men vi får väll se...
The smiths- There is a light that never goes out

I got a love and I know that it's all mine


summertime, when the living is easy

Sommarkläder är så mycket finare än vinterkläder. Speciellt Asos sommarklänningar ligger varmt om hjärtat.
Image 1 of ASOS Floral Printed Shirt Dress
Image 1 of ASOS Spot Print Dress
Image 1 of Boutique by Jaeger Dress in Flower Print
Dessa tre är mina favoriter
Image 1 of ASOS Embroidered Flower Chiffon Dress
Förlåt, dessa fyra är mina favoriter!

svara din jävel

2010 s bästa låtar är samlade i en enda spellista av mig.
Och med dom orden säger jag godnatt!♥

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Här kommer en sånhär årssammanfattning som alla gör. Min är kanske lite sen, men bättre det än aldrig.
2010 invigdes i göteborg med mina älsklingar Siri och Aron. Jag och siri hade jobbat hårt med våra puffiga frisyrer.
I februari åt jag massa semlor, denna semmel tårta kommer från Gunnarssons och var otroligt god.
I mars spelade jag gitarr mest hela tiden
I april var jag ute med Hanna och Signe på långholmen och det var så härligt för man behövde inte ha nån tjock jacka eller tunga skor.
Och jag köpte min älskade jeansjacka som fortfarande är min älskling.
I maj hade min mamma stor femtioårs fest som jag hade jätteroligt med när jag planerade den. Såhär såg jag då alltså ut, fast dedär kanske inte var en så fin bild. Jag älskar fortfarande dendär klänningen, den kommer från Lipsy och kostade runt 1200 tror jag...
I början av juni hade vi stor dansföreställning på Göta Lejon som jag kämpat med under hela våren. Här ovanför är några av mina dansälsklingar.
Vi hade också blommornas fest med min kör som är som en stor härlig skolavslutning ungefär, fast med bättre kör, finare tal och mer uppskattande människor i publiken. Efter det ville jag aldrig ta av mig min blomsterkrans för att jag kände mig så himla fin i den!
I Juli åkte jag och min familj till LA och var där i tre underbara veckor.
Vi åkte också förbi Vegas...
...Där min pappa och styvmamma gifte sig!
I augusti var jag hemma i stan igen, och jag och Alva gick på grönan nästan varje helg.
Det var också Popaganda, här ovan ser ni Martin ur Hästpojken.
I september gick jag runt i tåspetsskor så mycket jag bara kunde, för jag kände mig som en prinsessa i dom.
Och jag åt julfrukost även fast det knappt var höst.
I oktober var jag och Hedvig på Håkan Hellström signering.
UNDERBARASTEÄLSKLINGSHÅKAN
Jag och Signe gick runt på djurgården och hade supermysigt. Typ.
I november var det kallt så jag och älsklingsnora höll oss inne på rasterna. Vi brukade till exempel ta egobilder i skrapan.
En annan rast...
Och jag hade på mig Hampus glasögon mest hela tiden....
Håkan på Hovet.
I december bakadde jag och några ur min klass pepparkakshus.
Ännu en Håkan signering
OCH JAG ÅKTE TILL MITT ÄLSKADE NEW YORK!!!
2010 började dåligt med en skola jag avskydde och självkänsla på minus 140. Men det tog sig och jag känner att jag lyckades ge året ett värdigt avslut!

jag är en soldat för dig

Idag har jag och Alva varit och fikat på Sture Katten som är världens mysigaste cafe enligt mig.
-Såhär vill jag ha det hemma hos mig! utbrister jag
-Vi kommer INTE att bo ihop, bara så att du vet. sa Alva. vi har nog lite olika inredningssmak....
Där är jag, hejsan!
Och en något suddig älsklingsalva.
Och på alla bilder på båda oss så ser alva konstig ut eller så har jag dubbelhaka.

Cchristian Dior, you have waisted your life

När jag blir stor vill jag se ut som Birgitte Bardot.
Jag önskar verkligen att jag kunde se fler likheter mellan oss.

boys will be boys

Stora killtestet;
Jag gillar hår som är
[x] Brunt
[x] Blont
[x] Rött
[x] Svart
[x] Färgat i en galen färg

Jag faller för ögon som är
[x] Blå
[x] Gröna
[x] Bruna
[ ] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[x] Stora
[x] Normalstora
[x] Små
[x] Som blinkar flörtigt


Jag gillar killar som är...
[x] Långa
[x] Lika långa som mig
[x] Korta
[x] Kortare än mig
[x] Utåtriktade
[x] Blyga
[x] Vältränade
[x] Smala  (ingte för smala)
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[x] Beroende av sin dator
[x] Fotbollsspelare
[x] Ishockeyspelare
[x] Orienterare
[x] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[x] tränar på gym
[ ] Nazister

Det är snyggt när killar...
[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[ ] En liten tatuering
[ ] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[ ] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte
[ ] Rakar kroppen, så som bröst, mage och ben
[ ] Använder kajal
[ ] Alltid har keps på sig
[x] Har märkeskläder 
[X] Är modenörd
[X] Har häng - lagom mycket
Men det snyggaste av allt är en kille som är nöjd med sitt utseende och sm vågar se ut som han vill!
Detta säger allt om en kille...

[ ] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[ ] Hans leende
[ ] Hur ofta han e med kompisar

Det är gulligt när killar...
[x] Ringer ofta
[x] Smsar non stop
[x] Är svartsjuka
[x] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[x] Ger mig små presenter
[x] Köper mina underkläder
[x] Lyssnar på Britney Spears
[x] Gråter till filmer
[x] Pratar om giftemål och barn
[x] Har tandställning
[x] Totalt skiter i sina betyg
[x] Pratar med sin kuk
[x] Kan sjunga riktigt bra
[x] Skriver egna låtar
[x] Är lite pluggis
[x] Är mycket pluggis
[x] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[x] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med...
[x] Kaxiga killar
[ ] Blyga killar
[x] Killar som slår ner folk
[x] Nazister
[ ] Överbeskyddade killar
[ ] Sportnördar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[ ] Killar som spelar Wow
[x] Homofober
[ ] Killar som kör moppe
[ ] Killar som är i stallet
[ ] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[x] Killar som trakasserar folk
[ ] Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[x] Killar som super sig packade varje helg(npn gång ibland är okej)
[ ] Killar som röker och snusar
Men det spelar ingen roll om han har ett kliniskt rent rum, är homofob och har lila hår, så länga jag älskar honom, han älskar mig och vi är ärliga mot varandra!

would it be good enough?

En av mina favoritlåtar just nu är Heartbeats med Jose Gonzales, som är en cover på The Knife.
Det bästa med den är melodin, men texten är också väldigt fin.

"Ten days of perfect tunes
The colours - red and blue.
We had a promise made
We were in love."
Jose Gonzalez – Heartbeats <--- tryck för att öppna låten i Spotify.

vi e förlorade

Jag kommer att ångra att jag visar er detta... :)

dom jävlarna ska skutas

Fy tusan va de snöar! kaoskaoskaos. Omysigt. Idag har vi typ letat praoplats. Mer eller mindre. Vi frågade iallafall på Bengans men dom hade inga lediga.
Nu ska vi dricka te.

Saknade te havs

Untitled
För att sjömanskläder och Håkan Hellström alltid kommer att höra ihop.

the butterflies fly away

Jag vet, jag vet. kass uppdatering. Siri var här i några dagar och jag träffar henne runt två gånger på året så jag ville ta vara på den tiden. Det var underbart och vi hade hur trevligt som helst. Men nu börjar snart skolan och det är dags att gå tillbaka till verkligheten. Imorgon ska jag och Hedvig leta praoplats och be till högre makter om att vi kan få på Bengans.

Det är efterblivet hur mycket en människa kan betyda.

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Siri kom igår till stockholm från göteborg. Igår gick vi mest runt på söder, jag visade min skola, min blivande skola (södra), dansen, kören och andra fina saker. Sen spelade vi Buzz och Eyetoy hela kvällen, och somnade framför Stolthet och fördom, som vi båda älskar så otroligt mycket.

bild från Kneipbyn 2008 :)

jag ger dej min dag

Jag såg detta på en tumblr som bara handlar om fina, romantiska saker. Om man kollar i arkivet på den 17 november, min födelsedag, hittar man detta:
Och jag tror att det var ödet att c & b skulle finnas där på min födelsedag.

någon gång måste du bli själv

Jag går fortfarande efter New York tid, i sinnet är jag nog fortfarande där. Somnar gör jag runt fem på morgonen, vaknar gör jag på tok för sent. Påsklovet 2012 ska jag dit igen och jag har nog aldrig längtat mer efter något i hela mitt liv.
Leaving New York is never easy ♥

natt-tankar

Jag läste en blogg där en flicka skrev om det finaste som någon nånsin sagt till henne, och då blev jag så sugen på att dela med mig av det finaste någon nånsin sagt till mig:
"Ditt hjärta är jättestort och öppet för alla. Allting som är fint eller fel eller fantastiskt eller hemskt kan liksom bara flytta in dit."
Att tänka på fina saker kan få en som inte gillar att sova på nätterna (jag) att hålla humöret uppe.

A world where every neighbour is a friend

Gott nytt år!

RSS 2.0