Dag 6- Fem av de människorna du tycker mest om

Ska väll kanske passa på att skriva lite om människor som jag inte skriver om hela tiden annars, de som jag inte känt i en miljon år men som jag tycker hemskt myckt om nu!
  1. Anna. Jag och Anna har gått i samma skola sedan sexårs men vi pratade typ aldrig med varandra förens i sjuan när vi inte längre gick i samma skola men vi hade börjat i samma kör! Nu går vi i samma skola igen och vi trivs himla bra tillsammans! Hon har en miljon syskon (känns det som fast igentligen är det bara fem) och hon har massa olika fina saker som han alltid visar upp. Vi kan bli riktigt negativa och bara snacka en massa skit när vi kommer igång men det mesta vi säger har en dos kärlek bakom orden ♥ 
  2. Nadia Stenegård. Vi träffades i sommras på popkollo och vi är varandras motsatser på så många sätt och det tror jag är ett av skälen till att vi passar så himla bra ihop. Vi är båda riktigt fnissiga dock, och det är roligt för vi fnissar så himla olika. Nadia fnissar som man tänker sig att en prinsessa på 1700-talet fnissar, jag fnissar högt och fult och kanske spottar lite på köpet. Jag saknar Nadia så himla mycket, för hon lyssnade och förstod och hon ser på världen på ett helt annat sätt än mig och får mig att se saker ur helt andra perspektiv. 
  3. Anna-Lena Ekgren. Min mamma. Jag tror att det är svårt att beskriva min och min mammas relation. Vissa skulle säga att jag är bortskämd, och det stämmer säkert till en viss del. Men det är bara en bråkdel av vår relation. Min mamma har en förmåga att alltid se mina behov före sina egna och detta är väll på både gott och ont, på senaste tiden har det varit det som har hållit mig någorlunda normal. Jag är så otroligt lättpåverkad, jag tror inte att man förstår det riktigt, även om man känner mig otroligt väl. Så när stressen sätter igång och jag säger 100 gånger att jag inte kommer klara det, att jag inte kommer lyckas, då säger hon 101 gånger att det kommer du visst och jag vet att hon tror på mig. 
  4. Ella Påanjån. Också min kör-polare. Kan vara världens roligaste människa. Vi är så otroligt lika, både till utseendet och till sättet. Hadde jag varit 15 centimeter kortare hade vi kunnat vara tvillingar. Jag tycker extra mycket om henne, för hon säger vad hon tycker även om det kanske inte är rätt läge eller aldelles för ärligt, säger hon något vet jag att hon menar det. 
  5. Ellen Nykvist. Jag har nog aldrig hört henne säga ett ont ord om någon någonsin, vilket kan driva mig lite galen ibland för jag ser brister hellre än det fina. Hon är i alla fall typ perfektion i alla avseenden och jag blir deprimerad av att tänka på det. 

Kommentarer
Postat av: Gammelina

Vilken gullig tjej du verkar vara som hyllar dem du älskar så fint. Lovande då jag idag gått och funderat på namnet Niva på min lilla i magen. Trodde jag kommit på namnet själv när jag vaknade inatt och fick ett infall. Men så googlade jag och hittade dig, tydligen finns det bara 6 st i Sverige med det som tilltalsnamn. Märkligt tyckte jag att inte fler upptäckt det. Jättefint! Tänkte bara höra med dig vad du tycker om ditt namn då jag själv har ett rätt ovanligt namn, inte alltid varit positivt. Hur kom dina föräldrar fram till det?

2011-12-29 @ 16:17:39
Postat av: Alva

SV: ett lite sent svar, du undrade vad serien jag skrev om heter.. Haha dog lite, hallå titeln! Awkward iaf om du inte förstått det än :)

2012-01-04 @ 11:31:34
URL: http://alvajosefina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0