Dag 4- Fem finaste sakerna någon gjort för dig

  1. När Hedvig hade bakat bullar till mig när jag fyllde femton och gav mig Grynets bok med håkan-konfetti i. Jag började gråta då fast vi var i skolan och jag hade matte-lektion.
  2. En gång spelade en väldigt fin pojke låten Stjärnfallet med Markus Krunegård för mig. Det var sommar och vi hade aldrig träffats förut. Sånt händer aldrig någonsin mig så jag var så otroligt chockad när han började spela.
  3. En kille i min spanska-grupp tog upp min penna när jag tappade den utan att jag behövde be honom och när  jag sa tack så sa han att han gärna hjälpte en dam i nöd och sen blinkade han. Väldigt patetiskt att detta finns med på min lista men det kändes lite som att vara med i en Jane Austen bok ungefär. Han är förövrigt typ det största svinet i världen annars och det är enda gången vi pratat med varandra.
  4. När HåkanfuckingHellström sa "Må bättre" till mig från scen.
  5. När jag var magsjuk gav min lillasyster mig ett glas cola. Hon var pytteliten då och kunde inte gå utan hoppade på rumpan och hon var jätte försiktig för att hon inte ville skvimpa ut något. Sedan sa hon; Niva ledsen och klappade mig på handen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahahaha, var det han som alltid är hög? /mirre

2011-12-23 @ 20:58:42
Postat av: Anonym

zacke e han med den moderna frisyren, den andra är antagligen han med skägg/ mirre

2011-12-26 @ 23:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0