Dag 3- Fem låtar som betyder mycket för dig

  1. Håkan Hellström- Jag har varit i alla städer. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men den här låten är den absolut finaste bästaste låten i världen. Jag gråter fortfarande när jag hör den, och jag har hört den många gånger! "Och det känns som jag gett allt jag jan ge, ändå har jag inte hittat vad jag letat efter, jag har varit i alla städer, letat efter dig".
  2. Brandi Carlile- What can I say. När jag gick i sjuan sökte jag till en internationell talangjakt för unga sångerskor som jag läst om i någon av alla britiska tjejtidningar jag läser. Jag sjöng den här låten och jag kom in! Jag berättade inte för någon att jag hade sökt och jag vågade inte åka, men det betydde ändå så mycket för mig och var en bekräftelse på att jag faktiskt kunde!
  3. Håkan Hellström- Man måste dö några gånger innan man kan leva eller som jag vill kalla den, Man måste bli överlyft för att kunna leva. Ja, precis innan han började spela den här låten den nionde september i år blev jag lyft över kravallstaketet av den mest okompetenta security-personalen någonsin. Och typ såhär såg det ut då.
  4. Abba- Move On. Spelades alltid i bilen på sommaren när jag var liten. Kanske världens bästa låt.
  5. Lykke Li- I'm good I'm gone. POPKOLLO ♥♥♥♥ Spola till 0:46

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0