Dag 1- Fem saker du tycker om / Ge mig allt du har

  1. Teveserier! Gossip girl, That 70's show, Pan Am och Fame är mina favoriter just nu, men det växlar beroende på hur bra olika säsonger är!   
  2. Lucia! Det är nog min favorithögtid på hela året tror jag.
  3. New York! Jag tror inte att jag skrivit det här på bloggen än men när jag fyllde femton fick jag en New York resa och 15.000 kronor att shoppa för!
  4. Musik, åherregud vad skulle jag göra utan musik? För mig är det så roligt för olika sorters musik är så tydligt förknippade med olika perioder i mitt liv. När jag i sexan och var den största Gossip Girl nörden du någonsin träffat lyssnade jag bara på musiken som var med i Gossip Girl. I sjuan var jag övertygad om att ingen förstod mig och att jag var den ensamaste människan på jorden, då brukade jag åka buss ensam och lyssna på BD och Håkan. I åttan var det fortfarande mycket Håkan men också väldigt mycket Säkert. Nu i nian lyssnar jag på Abba och Alex Turner och inser att jag bara blivit kontigare med åren.
  5. Min klass. I princip ingen (förutom några mindre undantag som typ ingen bryr sig om ändå) hackar ner på nån annan och alla är verkligen sig själva. Vi har ingen fantastisk sammanhållning, men alla kan säga vad dom vill och bli respekterade och det känns otroligt trygt för mig. Vill man ha någon att reta eller skratta åt kommer man defenitivt hitta något hos mig om man vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0