Bapada

Jag tycker egentligen inte att sånna här listor är så himla roliga, men det får vara nu när allting händer samtidigt och jag inte har tid att skriva om någonting alls typ. Denna snodde jag brutalt från Alvas finamenmedlikadåliguppdateringsommin blogg!

Dag 1 Nån som får mig att må bra

Dag 2 någon jag tycker är snygg!

Dag 3 Min favoritsport

Dag 4 Det här hade jag på mig idag

dag 5 Det här åt jag idag

Dag 6 Min favoritlåt just nu!

Dag 7 Mitt senaste inköp

Dag 8 Min dag

Dag 9 Dagens skämt

Dag 10 Mina bästavänner


Ja, jag borde gå men köttet är svagt

Jag fick en kommentar här i veckan som kändes som en väldigt viktig kommentar, tyvär råkade jag vara ytterst klantig och radera den, vilket är så sjukt typiskt mig.
Det var en fråga som handlade om vikt och kroppskomplex, och om hur jag överkommit mina.
Tyvär är jag inte redo att skriva om det bloggen, inte just nu iallafall. Kanske nån dag. Kanske inte.
POK

"Mäh, Fredrik, spela spelet" Men du bah: "varför då? jag vill inte bli älskad så!"

Ny kalender!
Satte i ett gammalt pippi-vykort istället för den hemska framsidan som var från början. Usch o fy på att skolan är igång ordentligt!

Saints who don't wanna be found

Jag är ytterst trött på att gå i skolan.
Men jag har printat popagandabiljetten och imorgan ska det hämtas armband! PeppPeppPepp!!!

Your vibrato´s like vulnerable leaves

Jag läser väldigtväldigtväldigt mycket på sommaren och jag tänkte därför lista några av de bästa ungdomsböckerna jag tagit mig igenom de senaste månaderna!
 • Fyra dagar fyra nätter eller Amy and Roger's epic detour som den heter på engelska, skriven av Morgan Matson. En av världens finaste böcker tycker jag! Boken handlar om Amy som inte varit sig själv på senaste tiden, eftersom att hon och hennes pappa varit med i en bilolycka, bara Amy klarade sig. Amys familj splittras och Amys mamma flyttar till andra sidan landet och Amy ska snart komma efter. Problemet är bara att Amy inte kört bil sedan olyckan och planerar inte att ändra på den saken. Som tur är träffar hon Roger, som kan köra istället och Amy och Roger ger sig ut på resa tillsammans. Det visar sig att Amy och Roger har mycket gemensamt och på deras resa genom USA blir de bättre vänner än någon kunnat föreställa sig. Halv indie, man får finfina spellistor med varje kapitel, och jag grät en del när jag läste denna!
 • Ibland bara måste man av den underbara David Levithan. En bok om gränslös och vilkorslös kärlek. Jag bara önskar att jag levde i den här världen, där folk inte bryr sig om vem som är gay, straight, trans, bi eller vad som. En otroligt komplicerad kärlekshistoria om saker som är viktiga och oviktiga. Väldigt färggranna karaktärer. Känns som en bok från framtiden, helt fördomsfri. Kärlek till David Levithan som är en av mina absoluta favoritförfattare. Alla borde läsa den, typ som en obligatorisk bok i skolan.
 • Ursäkta att man vill bli lite älskad av Johanna Thydell. Författaren av I taket lyser stjärnorna och Det fattas en tärning. Jag har inte tyckt att hennes tidigare böcker är sådär fantastiska men denna gillas skarpt! Den handlar om Nora som går i nian men aldrig känner sig tillräcklig, inte ens när hon får det hon trodde hon ville ha. Och när bästisen sviker och pojkvännen inte var så fin blir det liksom för mycket. Väldigt fin bok.
 • Himlen börjar här av Jandy Nelson. Kan vara den bästa finaste boken i världen. Lennie är sjutton år och har alltid levt i skuggan av sin äldre syster, tills det som hon inte kunde tro skulle hända händer. Systern dör och kvar är Lennie, hennes mormor och morbror, systerns pojkvän och ett stort hål. Tills en dag då hon lär känna den nya killen, Joe Fontaine. Världens finaste bok. Man gråter och gråter och gråter. Helt plötsligt kastas liksom meningar på en som man inte kan värja sig från. "Jag önskar att min skugga kunde stiga upp och gå bredvid mig".
how do you make a gif
Vilka är era favoritböcker?

And right now, the sun is trying to kill the moon

Idag har det hänt två (2) mycket bra saker! För det första kom den högt efterlängtade Gossip Girl boxen, som jag har längtat hela sommaren! Och ja, jag vet att Megavideo är bra, och att jag betalar i onödan. Men alltså, det är något speciellt med att ha en hel box sådär. Typ det bästa som finns.
how to make gifs
Det andra bra som hänt mig är egentligen ingen bra sak. Fast jag fick något bra ut av det. Min farfars bror som jag aldrig träffat och som min farfar hade halv-bra kontakt med gick bort för en tid sedan. Min farfar fick ett ganska stort arv med tanke på att de är fem syskon som ska dela på det och därför har nu jag och resten av släkten fått tio tusen kronor var! Åhh, lyckliga dag! Självklart hade jag hellre sett honom i livet, inte för min men för farfars skull, men att få en liten tillökt i kassan skadar ju aldrig! Jag blir ju direkt lite kamerasugen men ska också spara majoriteten.
Fin låt!

I've been looking to long, I've been trying to hard

Spanska är faktiskt ett himla fint språk tycker jag. Jag vet inte hur många andra språk som har ett ord som betyder Att komma tillbaka men spanska har det. Volver. Att komma tillbaka.

Hay algo en ti que nunca aguantare y es lo mismo que siempre me hace volver.
Det är något med dig som kommer att bestå och som gör att jag alltid kommer tillbaka.

You just put your pickle on everybody's plate, college boy, and leave the hard stuff to me

Baby: Have you had many women? 
Johnny: What? 
Baby: Have you had many women? 
Johnny: Baby, come on. 
Baby: Tell me. I wanna know. 
Johnny: No, no. Look, you've gotta understand what it's like, Baby. You come from the streets and suddenly you're up here, and these women, they are throwing themselves at ya, and they smell so good, and they really take care of themselves. I mean, I never knew women could be like that, you know? And they're so rich, they're so goddam rich, you think they must know about everything. And they're slipping their room keys in my hands, two and three times day, different women. So, here I think I'm scoring big, right? And for a while, you think, hey, they wouldn't be doing this if they didn't care about me, right? 
Baby: That-that's alright, I understand. You were just using them, that's all. 
Johnny: No, no that's not it. That's the thing, Baby, see it wasn't like that. They were using me.
image
Johnny: I'll never be sorry. 
Baby: Neither will I.


-Sylvia!
-Yes Mickey?
-How do you call your loverboy?
-Come 'ere, loverboy!
-And if he doesn't answer?
-Oh loverboy
-And if he still doesn't answer?
-I simply say "Baby, oh baby, my sweet baby, you're the one!"
Snälla, snälla, snälla. Gör inte en Dirty Dancing remake. Förstör inte. Låt de som är yngre se en film som faktiskt är bra. Låt Dirty Dancing få ett finare, värdigare, liv än tex Fame fick på nya dagar, än vad Footloose kommer få. Gör det inte mainstream. Låt det vara, hitta något annat att tjäna era förbannade pengar på. Leave Dirty Dancing alone!
Jag kommer aldrig se en annan film så många gånger, aldrig älska någon som jag älskar Johnny (förutom chuck bass då, men han räknas inte) och jag kommer aldrig glömma. Jag kommer alltid tycka att soundtracket är det bästa som någonsin funnits och kommer finnas (bättre än Juno, Kill Bill, Easter Parade osv) och om Miley Cyrus ska spela Baby så vet jag inte vad jag gör.
image

Tell me whats wrong with my brain, cause I've seemed to lost it

101 saker jag tycker om:
 1. Jordgubbar i maj på en filt på en gräsmatta
 2. Pojkar som man inte känner men som ler mot en på tunnelbanan
 3. När folk säger att jag har fina klänningar
 4. Att gråta till Håkan tillsammans med tusen andra och tänka att ingen av dom förstår honom som jag gör.
 5. Att se någon som man inte sett på länge och springa fram och ropa och krama tills man inte kan andas och sedan undra varför man inte umgås varje minut av varje dag.
 6. När ens kompisar avslutar ens mening utan att tänka på det
 7. Att bada i flera timmar
 8. Hitta nya band som man verkligen tycker om
 9. Den här tumblr-en!
 10. Min konfagrupp
 11. När folk frågar efter mitt nummer
 12. Håkan Hellström
 13. cookies and cream-glass
 14. När folk köper cookies and cream-glass bara för min skull
 15. Pojkar med fluga och hängslen
 16. Mitt hår
 17. Teveserier
 18. Långa telefonsamtal mitt i natten
 19. Popaganda
 20. När folk säger att jag är brun. Jag blir liksom aldrig riktigt brun, men jag tycker om att höra det ändå.
 21. Mina fräknar
 22. En pojke som heter *****
 23. Att posa
 24. Speglar
 25. När folk gör inlägg i min logg
 26. Långa flygningar
 27. Bandet Arcade Fire
 28. När man träffar någon man aldrig träffat förut, men passar så himla bra ihop med och andra frågar; "Hur länge har ni känt varandra?" Och du svarar "En timme ungefär"
 29. När du presenterar dig för någon du bara träffat någon gång innan och dom säger "Men vi har ju träffats innan ju!" och sen får man en bamsekram
 30. Att kolla på film i en stor säng med någon man tycker om och somna i mitten och missa halva filmen och vakna med ont i nacken.
 31. Den vänliga själen som lagt upp hela första säsongen av Blue water high på Youtube
 32. Siri och Aron Lundh
 33. Att få MVG på provet
 34. När kompisar säger "Vi MÅSTE gå och shoppa tillsammans för du är så himla bra på det!"
 35. Kommentarer på bloggen om att jag ska uppdatera mer, från människor som jag inte känner
 36. Lukten av hud som varit i sol
 37. När någon lägger armen om dina axlar
 38. Den där tanten som kom fram till mig på stan och sa att jag var den vackraste flickan i världen,
 39. När vänner säger att jag och Pippi Långstrump är lika
 40. När mormor vill fota mig
 41. När min lillasyster säger "Min Niva"
 42. Hela lillasystern förtjänar nog en plats förresten
 43. Alva Nettelman
 44. När min Svenska lärare säger att min berättelse som jag lagt ner hela själen i är "skriven med mycket hög kvalité, utan något att anmärka på egentligen."
 45. När jag inte kollat min mobil på ett tag och har flera missade samtal från olika personer
 46. Att jag börjar bli konsertpro numera, räknade ut att jag sett runt tjugo band/artister live i år!
 47. Att baka
 48. Gossip Girl
 49. Popkollo
 50. Alla heeeeelt underbara människor som jag träffade på popkollo! Aldrig någonsin har jag känt mig så bekväm med mig själv och aldrig någonsin har jag träffat så många underbara personligheter.
 51. Popkollo igen föresten. Om jag skulle få välja helt själv skulle hela mitt liv vara popkollo. Jag och Esther skulle prata hela nätterna, jag skulle lära Tove hur man pratar stockholmska, Johanna skulle bli glad när jag kliade henne bakom örat, Evina skulle vara Evina och Nadja skule äta långsamt och alla andra fantastiska skulle vara fantastiska. Varför kan inte livet få vara ett popkollo?
 52. Signe Larsson
 53. Alla mina älskade danskompisar som jag träffar så ofta men som jag ändå vet så lite om. Ni är fina.
 54. Stolthet och fördom
 55. Johnny från Dirty Dancing. Snälla Gud, låt mig träffa någon som honom. Jag gör vad som helst.
 56. När man får över tjugo likes på sin profilbild på facebook
 57. Fina bilder på mig (för om vi ska vara helt ärliga så är jag inte det minsta fotogenique)
 58. Att dissekera organ. Jag tycker verkligen att det är stört roligt och jag blir som ett litet barn på julafton när min NO-lärare tar fram får-hjärtan och andra saker, brukar börja hoppa och sjunga till och med.
 59. Ketchup. Jag har ketchup till ungefär allt, till lax, sparris, potatis och det mesta annat också, fast inte sötsaker
 60. Min älskade, finaste, världens bästa mamma, som skjutsar till grönan klockan tre på morgon, väcker en med doften av nybakade bullar på söndagsmorgnarna, som inser att livet faktiskt känns lite finare om man har fina klänningar (jo, det är sant) och som får mig att känna mig som en bättre människa än jag är.
 61. The smiths
 62. Att vara på dagis. Blir jag inte musikalartist eller kirurg blir jag nog dagisfröken.
 63. Vänner som, fast man kanske bråkar eller är osams, visar att dom bryr sig
 64. När jag gråter och någon torkar mina tårar med sin tumme
 65. Min pappa när han är på snäll-humör. Eller alltså, jag älskar ju alltid min pappa, men ibland är han sådär fantastiskt extra underbar, typ när han ger mig te och bullar på kvällen utan att jag bett honom och jag håller på att gå sönder för att jag pluggar så mycket och han masserar mina axlar och säger att allt kommer lösa sig. Då är han bäst.
 66. När min storebror och jag fikar i flera timmar. Vi kan prata i en vecka oavbrutet och fortfarande ha en miljon saker att prata om, det tar aldrig slut.
 67. Att Han med stort H sa hej till mig fast han inte tycker om mig och vi typ aldrig någonsin pratat. Nu är han ju inte så viktig längre, men ändå, det var stort för mig.
 68. Nadia Stenegård. Åhh, älskade Nadia, vad skulle jag göra utan dig, som alltid får mig att känna mig speciell och som att jag inte alls är en loser som inte tycker om människor.
 69. När jag ibland känner mig nöjd med mig själv.
 70. Tåspetsskor
 71. Lukten av Channel No.5 på insidan av skolavslutningsklänningen.
 72. När jag vet att folk tittar på mig. Man kan känna sånt, när man vet att man har allas uppmärksamhet och att man är väldigt charmig och snygg.
 73. Att åka till Romme med årskursen och inte förvänta sig något men ändå få något så fantastiskt.
 74. Fina underkläder
 75. Modellen Frida Gustafsson.
 76. Tyra Banks show. Jag vet inte om Tyra är otroligt falsk eller otroligt äkta, jag tror att jag tycker om henne i vilket fall som helst.
 77. Att bli kallad för feminazi av mansgrisar. Då vet jag att mitt budskap gått fram.
 78. När människor säger att dom tror på kärleken. Tack, då vet jag att jag inte är ensam liksom.
 79. Den här filmen!
 80. och Den här teve-serien!
 81. När jag inser att det var helt rätt att byta skola eftersom att mina klasskompisar är exakt samma människor som de var för två år sedan medans jag har utvecklats otroligt mycket
 82. Att dansa. Åhh varför måste saker förändras, varför får jag inte dansa som jag brukade längre?
 83. Att åka på läger.
 84. Att från samma säng lyssna till samma regn.
 85. Dessa tidningar: American Cheerleader, Seventeen, Teen Vouge, Girlfriend Magazine, KISS och de flesta andra engelska/amerikanska ungdomstidningar.
 86. När folk subscribar på mina spotifylistor.
 87. OC
 88. Gamla kläder
 89. New York
 90. Att ha fina naglar i olika färger
 91. De flesta av mina andra vänner som jag inte umgås supermycket med men som jag tycker om ändå.
 92. Abba the movie
 93. Musikaler! Mina favoriter är Footloose ( och nej, jag tänker absolut aldrig någonsin se den nya filmen. Ever), Easter parade, White Christmas och Gentlemen prefer blondes.
 94. Hösten
 95. och vintern också såklart!
 96. Julen är också fin.
 97. Mina fötter
 98. Att spela gitarr
 99. Klänningar och kjolar som står rakt ut när man snurrar i dom.
 100. Att lyckas sådär grymt bra med en outfit.
 101. Långa höstpromenader med någon jag tycker om och dricka varmchoklad på ett trångt fik.

Sadness I'm your girl

Min rädsla för allt slår till igen! Fuck

Du kräver noll betänketid

Jag har en liten celebrity-crush i Zoe Kazan! Världens gulligaste tjej som är en så sjukt duktig skådespekerska. Hon har varit med i flera Independentfilmer som tex Pippa Lee's hemliga liv och min typ nya älsklingsfilm Kärlek  i New York. SE DEN!
Spola till 0.52♥

Ibland blir jag så störd av tystnaden här

1. Hur gammal är du om fem år? Mentala eller faktiska år? Mentalt har och kommer jag nog alltid vara fjorton. Men rent teoretiskt kommer jag vara 19 snart 20.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamma, Mormor, Morfar, Morbror Mats, Anne

3. Hur lång är du? 174 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Dirty Dancing eller Stolthet och fördom, typ de enda filmerna jag kollar på.

5. Vem ringde du senast? Pappa

6. Vem ringde dig senast? Pappa

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? hahhahaha han kan ju alltid bajsa på sig

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa, jag tror inte folk riktigt förstår hur otroligt rolig jag är på sms. Sarkasm funkar liksom inte skriftligt

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? En 30 minuter sen kanske...

11. Vilken ögonfärg har du? Blå/grå/grön/gul/bruna

12. När vaknade du i dag? runt halv tio kanske, ville igentligen sova mer men rullgardinerna här ute är ju så kassa att man lika gärna kunde strunta i att dra ner dom.

13. Vilken är din favoritjulsång? The Merry Christmas Players – Little Drummer Boy (as made famous by David Bowie & Bing Crosby)

14. Vilken är din favoritplats? New York, new york!

15. Vilken plats föredrar du minst? Typ bårhus eler något annat sorgligt.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag vet inte riktigt, men jag vet att jag kommer trivas där!

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spöken

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Mormors halv knasiga historier

19. Hur stor är din säng? Hög, det är nämligen en tvåvåningssäng!

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? På sommaren brukar jag sova spritt naken om det är varmt.

22. Hur många kuddar har du i sängen? två

23. Hur många landskap har du bott i? ett!

24. Vilka städer har du bott i? Stockholm, men det räcker bra så.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota!

26. Är du social? Mellan

27. Vilken är din favoritglass? Cookies and Cream

28. Vilken är din favoritefterrätt? Vitchokladmousse

29. Tycker du om kinamat? Jodå.

30. Tycker du om kaffe? Jag låtsas att jag inte dricker kaffe för att det kan hämma växten, men igentligen är det för att jag tycker att det är svinäckligt

31. Vad dricker du till frukost? Inget, oftast. Jag får ont i magen av både juice och mjölk och jag orkar inte stå och fixa i mer än 10 sekunder.

32. Sover du på någon särskild sida? På mage, alltid, jag kommer få ett helvete när jag blir gravid...

33. Kan du spela poker? Njaa

34. Tycker du om att mysa/kela? Ja, supermysigt!

35. Är du en beroendemänniska? O ja!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Danny Devito. Inte för att jag känner honom men aa. Om du inte vet vem det är så googla!

37. Vill du ha barn? Om det blir läge

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och yttepytte spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, på sjukvårdarnas dag i sexårs!

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet ofc <3 <3 <3

41. Vad spenderar du helst pengar på? Mina vänner. Sen vad jag faktiskt spenderar dom på är en helt annan sak

42. Äger du dyrbara smycken? Några från min farmor.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? GOSSIP GIRL FOREVER!!!

44. Kan du rulla med tungan? kan jag säkert

45. Vem är den roligaste människan du känner? Vet inte riktigt, men Johanna från popkollo är en sjukt rolig tjej, hennes dialekt (hon kommer från trollhättan) är helt fantastisk!

46. Sover du med gosedjur? Jaa hahahah jag e en liten bebis :(

47. Vad har du för ringsignal? Någon gittar grej som fanns på min iTelefon från början

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Typ det mesta. Fast jag hade rätt mycket av siris kläder och dom har hon fått tillbaka. Jag var helt omöjlig när jag var liten, jag skulle alltid ha klänning på mig fast det inte fick plats i overallen. Såg helt förskräckligt ut, på bilder ser det ut som om jag hade ett cyckelhjul runt magen

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mitt wonder-women rouge

50. Flirtar du mycket? Oseriöst-ja, men inte sådär på riktigt

51. Kan du byta olja på bilen? Jag kunde när vi hade en Ford Scorpio, men inte på nya bilar...

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Men nej, jag e fjorton...

53. Vilken var den senaste boken du läste? Kafka på stranden av Haruki Murakami

54. Läser du dagstidningen? Om jag har tid

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Hemmets Journal

56. Dansar du i bilen? nej, där finns det ju ingen plats! Jag dansar typ överallt annars dock

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P1

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hushållsost

59. När var du i kyrkan senast? Två veckor sedan ungefär...

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? StrP eller Pelle Ström som han igentligen heter

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En vecka när jag var sju. Aldrig igen.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Mamma -.-

63. Vad lyssnar du på just nu? Kent – Team building

64. Har du varit med i tidningen? Yess boox

65. Vad är det konstigaste du ätit? Hehehe jag har ätit massa konstiga saker oavsiktligt eftersom att jag stoppar det mesta i munnen.

66. Vem såg dig naken senast? No idea

67. Vad är det för färg på din tandborste? Blå, lila, vit och grön. Har en såndär med tungskrapa o grejer

68. Hur imponerar man på dig? Man skämtar mycket och har personlighet

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mamma...

70. Har du någon piercing? Nope, hål i öronen räknas väl typ inte? Mes-piercing liksom.

71. Din största vinst? ingen särskild. Drog tyvär en nitlott i det genetiska lotteriet, höhö.

72. Civilstånd? Singel

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, bloggar, fanfiction.net, iheartchair.tumblr.com,

74. Är du fåfäng? Ja, när det gäller mig själv. Absolut inte när det gäller andra dock, klarar inte av folk som väljer vänner pågrund av utseende. Sen råkar ju alla mina kompisar se ut som supermodeller.

75. Ångrar du någonting du gjort? Jo, en sak ångrar jag, men oftast försöker jag se saker som kapitel i böcker, man blädrar vidare och lär sig något nytt, inte sitta hemma och hänga läpp. Shit, vad ultra-präktigt detta blev då. Jag är inte ultra-präktig. Tror jag. Eller? OMG, jag har just insett att jag är en kristen, präktig, halv snygg tjej som tror att hon är rolig. Jag borde gå och lägga mig under en sten eller något.

76. Hur gammal är din pappa? 49 år gammal. Fast han beter sig lite som en P12 .
77. Vilket är ditt drömjobb? Musikalstjärna/indiedrottning

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Uppträda inför riktigt många människor, som är där för att se mig.

79. Vad har du haft för husdjur? Inga, jag gillar inte djur. Det är konstigt egentligen för jag får alltid massa ta-hand-om känslor för bebisar, dockor, nallar och gammla människor, men djur har liksom aldrig varit min grej-

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag är och har varit vegetarian i hela mitt liv, har bara ätit kött en eller två gånger. Jag har väldigt små öron. Verkligen extremt små öron. Jag gråter aldrig när någon annan gråter. Det kanske låter konstigt, men ser jag liksom någon annan gråta blir jag liksom ogråtig.

81. Svär du ofta? Tyvär. Jag önskar verkligen att jag inte gjorde för jag tycker det låter så fult. Sen svär jag inte snyggt heller, utan jag har totalt snöat in på ordet Facking. Av alla ord. Så fult.

82. Sverige när det är som bäst? Nu. Jag har ju lite folk fobi, men nu är det inte så mycket folk på stranden längre, så jag kan nästan röra på mig utan att känna mig obekväm

83. Kan du åka slalom? Jodå, ganska bra tillochmed

84. Vad har du ätit i dag? Två mackor, pasta med pesto, cashewnötter, potatis och sojakorv, en kanelbulle

85. Vad har du för utbildning? Ingen. Inte ens gått ut högstadiet.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Rompah

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? mage
88. Vilken är din bästa egenskap? Men jag vet inte. Jag är en ganska alltigenom go tjej tror jag.

89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag dömmer folk lite för lätt och snabt tror jag.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Jesus och Elizabeth Bennet, utan innbördesordning

91. Saknar du något? Ett helt paket Häägen Dazs kanske? Inget annars

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? OMG vem bryr sig om jag tycker att det är viktigt att fira födelsedager eller inte????

93. Vad gör dig ledsen? Ensamma människor

94. Vad gör dig glad? Min lillasyster
95. Har du varit gift eller förlovad? Ähm THIS I SVEDEN, I AM FÅRTIN YÄRS OLD.

96. Vad ska du göra i helgen? BADA

97. Vad är det knasigaste du gjort? hahahahahahahaha jag e fett oknasig :(
98. Vad har du för laster? billaster med glas har jag inte iallafall

99. Vem är din förebild? Elisabeth Bennet


Don't be a drag, just be a queen


LYCKOPILLER!

Hur känner du nu, känner du någonting?

Hur känner du nu? Jag förväntar mig ingenting.
Tumblr_lplopqv2gv1qzuk4wo1_500_large
Helt random bild på en fin vägg som inte är min.
Jag är klar med nya "Designen!" Den har tagit några veckor för mycket att göra eftersom att mitt photoshop tyckte att det var roligt att inte funka. Sen tog jag semester. Sen tog min blogg semester. Jaja, det är fortfarande saker som inte stämmer, men det är bara småfix som jag inte orkar med.
Tyckte ni att det blev fint? Jag är supernöjd!

Och hundratusen röster skriker efter något mer

Jag svor att detta inte skulle hända. Jag skulle inte bli tjejen som sitter ensam och gråter till Kent. Men vafan, jag är på landet och dom är ju så bra.
Idag har jag bränt mig i solen (surprise!) och shoppat. Ätit mormors kakor med macadamianötter.
Herregud mitt liv känns så patetiskt när jag ska blogga om det. What can I say, jag har semester!
Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål 
som hundratusen åsikter som ingen lyssnar påJag är alla mina fars döttrar, och alla hans söner också.

Ikväll har jag fått kultur i mig! Jag tillhör ju annars dom som helst tittar på musikaler och Kultur är alltid ett litet för tungt ord för en inte-så-späd fjortonåring som mig, men när det gäller Shakespeare har jag faktiskt sett mer än de flesta. Här på Gotland har mina föräldrar varje år gått på Romateatern, en utomhusteater i en gammal klosterruin, och när jag fyllde sju var det ingen som orkade barnvakta mig längre, så jag fick bara hänga på! I år var det trettondagsafton som gällde, och jag va såld vid första repliken:
"Om kärlek näres av musik, så fortfar, och hör ej upp förrän av frosseri begäret sjuknar in och sedan dör. Den tonen än en gång! Den bort-dog just"
Och sen var jag såld. De fina citaten bara fortsatte, men jag fastnade totalt för
kärleken är lika rymlig som havet och att vad som än sjunker där tappar sitt värde inom loppet
av en minut
"Kärleken är lika rymlig som havet och att vad som än sjunker där tappar sitt värde inom loppet
av en minut"
Nu ska jag sova, god natt älskade bloggishen!

RSS 2.0