It's the most, wonderfull time of the year!

Idag är det snö i Vemdalen!
Såhär såg det ut igår vid 10 tiden:


Och såhär ser det ut nu:
Snart är det jul!

What happens at DC, stays at DC

Idag har varit en relativt bra dag. Bortsett från faktumet att vi hade beep-test (jag var komplett urkass) och att jag antagligen har överbelastat mina knän, så det gör ont både när jag springer, reser mej upp eller dansar. Efter skolan gick jag och Signe och fikade. Yber mysigt! Jag åt en ostmacka, en pago och en baotastor kaka! Sedan gick vi till dansen där vi hade en bra lektion! Jag har inte riktigt connectat med koreografin, men det blir lättare för varje gång!


Nu ska vi plugga lite tror jag! Fick tillbaka mitt första betygsatta prov någonsin och jag fick ett VG plus, så jag blev verkligen jätte glad!

Massa fina saker...

You are my only exception. I dont see what anyone would see in anyone else but you. You are the only one I will ever love. Nothing ever hurt like you. All you need is love. I will follow you into the dark. A heart to hold you. We are nowhere and it's now. Tara, I'm terrible. You've got the love. They long to be close to you. What the world needs now is love. I miss you. Go your own way. If you could read my mind. You came into my life and gave me hope. You give the strength to me. I belong to you. Lay all your love on me. My heart still beats for you. All i want is you. I'm sticking with you. Your song. I'll go wherever you will go. You make it real. I do remember waking up, with a headache in your parents livingroom.

And then there was Timo

Har ett nytt beroende, det kallas för Timo Räisänen. Har länge lyssnat på honom men fick verkligen upp öronen på ett nytt sätt för honom för några dagar sen. Så nu går jag runt och nynnar att I'm a creep, I'm a weirdo...

Ser båda sidor nu

Åhhhhh vad jag är nervös just nu! jag och Hedvig har vårt första konfirmationsmöte idag klockan ett, men vi ska mötas innan. Så nu ska jag lägga fram kläder och sen försöka sno duschen från min mamma. MÅste tvätta håret eftersom att Ebba hällde fanta lemon i mitt hår igår. Haha, jag får väll skylla mej lite själv eftersom att jag sa åt henne att göra det. Nej, nu ska jag sluta lata mej! Dagens outfit kommer senare

popaganda <3

the depressed one....

Ingenting känns roligt längre. Eller, rättaresagt, det som brukade kännas roligt känns nu bara bajs. Jag låtsas att det är roligt, hoppas på att det ska bli bättre då. Nej, nu ska jag sluta deppa. Glad ska man vara. Suck.
gammal bild.

Lycka är för dom...

När man shoppat presenter till både andra och sej själv, efter en lång helg, då man tror att pengarna är slut, är man glad när man har så här mycket pengar kvar!
Nu ska här sparas till New York-resan!

season4

ikväll börjar Gossip girl säsong fyra sändas på tv.... I USA. Suck. vi svennar måste vänta tills oktober. GG Caption Pic Chair forever <3 <3 <3

Monday you can fall apart

Måndagar är verkligen inte en pigg dag för mej. Gympa, sen kväll innan, dans och kör. Och denna vecka har vi ämnesvecka vilket betyder att jag, förutom fackämnen, bara har Engelska. Och vi läser den tråkigaste boken någonsin. Of mice and men heter den. Bara fyra dagar kvar.

Hela stan vill ha dej...

Niva älskar varm choklad från chokladfabriken med mini-marschmallows i!
Trött tjej :)

PoP

Till 118800
Fråga: Vem är Niva Ekgren?
Svar:
Niva är en superhet
post-punktjej som
ständigt går omkring
medsvart stripig lugg
och utsliten Cocteau
Twins-tshirt. Hon är
oerhört svår att komma
nära, men om man vill
imponera på henne ska
man referera så mycket
som möjligt till
populärkultur, då smälter
hon som smör i
Eyjafjallajökull. Hennes
största intressen är
vinylskivor och lucky
strike-cigaretter. MVH
18880

I believe, you got the best of me

Har träningsverk i mina vader. Och inte vanlig träningsverk utan dödlig. Jag och signe gick väldigtväldigt långt igår, eftersom att bussrna inte gick. Suck. Idag ska jag bara göra sånt som man måste. Plugga, städa och fixa till sej själv. Vi hörs senare,

XOXO


A young summers youth- Joel Alme

Att inte bry sej

Jag bryr mej inte om
att Andra skrattar, viskar och petar.
Men om Du så mycket som drog på munnen
skulle jag känna mej dum

Djupare och djupare...

Håkans nya låt som släpps som singel snart (tillsamans med river en vacker dröm) får ni här:

citat nr.6


Monday, you can fall apart

Varför blir måndagar alltid så misslyckade? Idag hade vi först konditionsträning på gympan och sen skolfoto. Och jag var ju röd som en tomat i ansiktet efter konditionsträningen, så jag var lite orolig. Som tur var hann det lägga sej innan vi tog bilden, annars hade mitt nya smeknamn blivit "tomaten". Sen hade jag dans, där jag lyckades spräcka mina byxor... Vem lyckas spräcka mjukisbyxor? Aja, kören gick bra, synd att jag missar körlägret bara. Nu har jag ont i halsen, vilket inte är bra. Jag hade ont i halsen från mitten av september till mitten av maj förra året. Så ska det inte bli i år. Inuti min kropp pågår ett krig mellan min viljestyrka och det hemska förkylningsviruset.
  Popaganda/shout out louds. Bra dagar.

Om jag kunde göra mer än bara drömma...

Tänk att få spatsera runt i en sånhär skjorta, känna sej lite som håkan. Sjömansskjortor: Sjömansskjorta Medium Helt ny!

...

Your love is something I cannot remember.

all I wanna do is take your money

Godmorgon allesamans! Har precis duchat och använt lite nya hårgrejer som jag köpte igår. Kan berätta mer om dom sen. Nu sitter jag här och pumpar ellie goulding, dricker te ur min starbucks mugg och äter nybakade kanelbullar. Ibland älskar jag min mamma extra mycket.  starbucks ♥

Hmmm

Tanken var att jag skulle ha en facebookfri vecka. Mina planer ändrades.
Jag har 481 gillamarkeringar. Hur många har du?

Besviken

Och här trodde jag att ni hade blivit bättre?
Och i går var det bara 19? Skärpning!

Ny kategori

Min nya kategori heter Dans. Där kommer mina inlägg om dans hamna. Vet att många inte tycker att det är så himla kul att läsa om, men det är min blogg så jag bestämmer! Skämt osido kommer det kanske inte bli fullt så många inlägg om dans, men med tanke på att det är en så stor del av mitt liv så tycker jag att det förtjänar en egen kategori!

Fri från fb

Nu känner jag att det gått för långt. Fem statusupdateringar på en timme är inte okej. Så jag tar en Facebook fri vecka. Nu ska jag läsa min bok, "Blonde", som handlar om Marilyn Monroe och lyssna på Shout out louds högt. Blir nog inga fler inlägg i kväll... Puss!

dagens paket....


tåskor, sidenband och silikonskyddd!

håkan, smågodis och spanska verb

Åhh, vilken jobbig spanskaläxa vi har! Es och esta och somos. Vi ska kunna böja verb som jag inte ens visste fanns!
peppmusik!

RSS 2.0