Det var en gång, på ett diskotek

För ett tag sedan hade Håkan Hellström signering på Bengans. Jag och Hedvig stod i kö i tre och en halv timme för att få se honom. Vi hade jättekul hela tiden, även fast det var tre plusgrader och motvind och vi inte hade några vantar. Här kommer lite bilder:

Come, let us go where fashion sells!

Idag har jag haft en liten dag i Modets anda! Det började med att jag kollade in nya butiken på götgatsbacken, Flying A. De hade mycket fint, men en figursydd flanellskjorta från Lee var det jag gillade bäst. Köpte inte, men står på min önskelista, jag fyller ju Fjortis om arton dagar! Gick iallafall vidare till Bikbok där jag köpte en klänning som var på rea så den kostade bara 150. Gick vidare ner till "nya emmaus" som dom gjort om till något slags vintage-paradis. Köpte en kofta i lite marin stuk och en tjocktröja från Kenzo, tidigt 90-tal maybe? Men de hade jättemycket fint där och även om jag älskar tex Beyond retro så kan det bli lite för mycket ibland, detta var mer lätttillgängligt och man såg verkligen alla plagg ordentligt!
Sedan gick jag till fotografiska och kollade på Fashion! utställningen som de har där. Verkligen jättefina bilder även om jag hade önskat mej fler bilder där verkligen kläderna stod ut istället för bilder på halvnakna tjejer i konstiga poser. Vi fikade på Fotografiska sedan, vilken utsikt! Sedan gick vi hem, köpte god choklad från goda choklad affären i gamla stan på väg hem, som vi brukar göra på lördagar.
Såg ut nästan såhär idag! HIttar inte min kamera men jag har haft typ samma outfit idag.

bortsprugna katter ropar tillbaks


Dance your ass of!

Nuuuuu ska jag till dansen! Signe kommer nog inte idag så ja o lillebba får dansa extra mycket! haha vad töntigt det lät.... Orkar verkligen inte skriva något seriöst... Puss på er!!!
Lillebba och Signe- Göta Lejon 2010

these are a few of my favorit things...

Jag måste bara säga att... Utan Oreo kakor och Häägen Dazs glass skulle jag vara både pinnsmal och rik. Men vad för jävla liv lever man om man inte har kakor och glass???
Jag äger inte bilden

you can take a picture of something you see

Niva och Nora, live från skrapan

Sometimes you get a guitar and just dont know what to do

Alva har vunnit en demi lovato signerad elgittar. På riktigt.

Monday, tuesday, wednesday, thursday

Okej, jag HATAR officielt Galileo Galilei.
http://www.solarnavigator.net/inventors/inventor_images/Galileo_Galilei_portrait.jpg

Everything changes, when I turn around

Jag är förkyld. Och nej, det är inte roligt! Trodde att jag skulle klara mej lindrigt i år, men nej, nu sitter jag och snörvlar. Och frisk lär jag ju aldrig bli, för sån tur har inte jag. Pessimist, Javisst!
http://4.bp.blogspot.com/_4WHzv4ftc_M/SsdlboLMMrI/AAAAAAAACVo/luYc25XlCGU/s400/f%C3%B6rkyld.jpg
Man önskar att man kunde vara såhär gullig när man är förkyld...

All i got is these chords, my guitar and the truth - Jon Bon Jovi

Puh! Jag jobbar på dethär med gitaren... Det är verkligen jättesvårt att lära sig, men om man vill komma någonstans med musiken så måste man kunna spela något instrument, helst av allt både gittar och piano. Och jag är officiellt helt körd när det gäller båda. Så nu tränar jag, för jag måste för fan kunna spela någolunda innan jullovet!

You are, my only exeption

Alva Nettelman.... Kan inte beskriva hur mycket du betyder för mej. Saknar dej så att det gör ont, men du ska veta att du inte är bortglömd! Det spelar ingen roll att du gillar Deichmann sko och Akon, du kommer ändå att alltid vara min syster, och vi ska bo i USA tillsammans, även om vi just nu inte kan enas om när...
Alltid du och jag ♥

I had the best day

Idag var den bästa dagen i  liv. Bilder får ni snart, sålänge får ni en från min webkamera:
Och ja, det är Håkan Hellströms autograf. 

It's like finding something pretty in a jar of lies

Och jag fick Håkans nya skiva idag, SIGNERAD!!! Den är ju självklart jättebra, men jag saknar dom där Försent för edelweise stunderna, topparna som gör att man gråter. Jag antar att Håkan var tvungen att växa upp, synd att det ska gå ut över hans musik bara. Han signerar iallafall imorgon så jag och Hedvig ska dit. Vi har laddat upp med Oreo kakor och bussen går tio över tre.

Bilden är tagen av Hedvig

Now I got a confession...

Jag måste bara säga att jag älskar de dåliga tv-serierna som visas på vardagarna. Idag var jag hemma från skolan eftersom att jag hade världens helvete till migrän, men efter att tabletter (och ja, det ska vara tabletter i plural) så kunde jag kolla på TV med låg volym. Och Sjunde himlen, Tyra Banks show och Oprah... Det är vad jag kallar bra TV!!!

the best damn thing

har ju kvar sugrör från LA, sånna med Oreo smaki sej! Mmmm, så gott! 

I think I'm a little bit, a little bit in love with you

Jag fick tillbaka en engelska uppsats idag, och gissa vad? MVG! Mitt tredje MVG denna termin och jag har bara fått tillbaka fyra betygsatta uppgifter, det fjärde var ett VG. Tänk att det faktiskt löser sej i skolan, att saker och ting fungerar. Sånt är inte jag direkt bortskämd med, Distra fick ju i princip muta eleverna för att de skulle lämna in sina arbeten!
En svenska uppgift som jag fick tillbaka för  några dagar sedan.

I'm happy again

Nu ska jag sluta deppa, sluta stänga in mej med Hästpojken på högsta volym. Mitt liv äger ju!

♥MVG på svenskan
♥Håkans nya album kommer ut på Onsdag
♥Jag ska träffa Håkan på signering på torsdag
♥Konfirmationsläger på fredag till Söndag

Men allt jag kan tänka på är det dåliga...

♣Vi ska bada med klassen och jag har ångest till max, både eftersom att jag inte direkt har en ultimat beachkropp och också för att jag simmar jätte-dåligt
♣Bristen på kärlek från den rätte
♣Alla bara drar i en och det slutar med att man är hos ingen
♣Tristessen mellan olika roliga saker dödar mej.

GG

Okej, så hur mycket ääääääälskade ni nya avsnittet av gossip girl? Jag visste redan vad som skulle hända eftersom att jag läser aldelles för mycket amerikanska spoilers, men att se ett avsnitt i sin helhet såhär slår allt. Blairs kläder var ju nästan lika fina som i första säsongen och Georgina var tillbaka, perfekt alltså, förutom att horan (och min framtida man) Chuck bara var med i slutet. Aja, jag älskade det, vad tyckte ni?
http://all-tv-shows.info/wp-content/uploads/2010/09/Watch-Gossip-Girl-Season-4-Episode-1.jpg

Jag ramlar dåliga gatan ner...

Alla ni som säger att ni har era bästa år just nu och är lika gamla som mej, hur gör ni? Livet var bättre för. Och ni skriver om era liv på era bloggar och det är ju precis samma som jag gör och ändå vill jag ha så mycket mer medans ni verkar vara så nöjda med det ni har. Att varje helg gå runt som en hemlös på stan, att äta bara för att man inte orkar gå längre, det är jag trött på. Och det spelar ingen roll att mina vänner är de finaste som finns i världen eller att jag har eftermiddagarna fullproppade, för tristessen ligger alltid och gnyr någonstans. Varför kan det inte hända något?

När jag drömmer

Du vet så kär som man är när man är hög
Så där så allting är på liv och död
Ja det är så det är när jag drömmer
Och att ha någon som ordnar upp ditt liv
Du kan va spegel och jag kan vara fin
Det är så det är när jag drömmer

Och du säger, allt som vi tiger om ska jag riva ner
För i mig finns det någonting
Som borde va för dig och mig
Och skräcken i båda oss, i dig som för mig kan vi
dela en liten tid, ett människoliv
Ah du vet, du vet

Jag tänkte göra en skiva och sen dö
Jag tänkte göra nåt som inte ljög
Men det är inte nåt som jag nämner
Kapitulera för allt du förut gömt
Måla en tavla och visa hur de dömt
Hur staden låtit dig lida

Och du säger, allt som vi tiger om ska jag riva ner
För i mig finns det någonting
Som borde va för dig och mig
Och allt som vi säger här är vakuum för mig
För jag väntar på ingenting och ingenting på mig
Hur mycket orkar man med

Today was a fairytaile

Bilder från kvällen, tagna med mobilen. Vi tycker att det blir roligare så, så får ni tänka lite själva också!Whats love got to do with it?

En dag kommer jag att pussa på någon annan. Och när jag gör det, så kommer det vara för min skull. Den dagen, då vet jag att du inte längre är viktigast. Framtill dess kommer jag att tråna efter dej på avstånd.
http://tokfias.blogg.se/images/2007/broken_heart_by_starry_eyedkid_1196758272_6612488.jpg

A loved one in disguise

I blame coco och robyn - ceasar

Time is tickin and we can't go back


Helt random bild. Önskar att mitt hår alltid såg ut sådär. Nu ska denna tjej duscha och sedan plugga matte eftersom vi har VG prov i morgon. Egentligen tycker jag att man kan vara nöjd med ett G i alla ämnen, denna hets om att vara bäst förstår jag inte. Skälvklart är skolan viktig, men att göra sitt bästa är allt man kan göra. Apelsinjuice ska hålla mej på bra humör, förhopningsvis. Annars har jag nya Starlettidningar från 1982 att läsa. Puss på er

I dont know how to take it

Wiho, sjuklingen (jag) är frisk! Var inte i skolan idag, men gick till konfirmationen och där piggade jag på mej. Hade ju typ inte träffat Hedvig på fem dagar, så henne hade man ju saknat. Hon måste nog vara en av världens finaste människor.
Alltid ♥

sometimes someone from your past gets a second chance

Det var en tjej, som jag alltid tänkt på som en bi-person. Ni vet, en sådan som säkert har ett liv och egna tankar, man har inte tänkt på henne särskilt mycket bara. Ingen av er har brytit sej in i varandras världar. Och så säger hon något som man grubblat på i veckor, försökt få ihop till en mening som nu hon så perfekt skrivet ner med några ord. Jag önskar att jag kunde minnas er tillsamans. Kanske är man inte så unik och speciell som man vill tro att man är.

back in the days

För länge sedan, i en tid vi kallar början av sjuan, innan man riktigt förståt att man visst måste anpassa sej för att passa in, så brukade jag och Aina åka till hjorthagen, vara där ett tag och sedan åka hem igen. Det var helt normalt och det var underbart. Jag blev sålart sur på Aina nån gång under dagens lopp, sådär som två människor som vet vart dom har varandra kan bråka, men det var en del av grejen. Att vara på ett nytt ställe, göra nya grejer och älska det. Jag kallar det min F.D tid. Före Distra.
 Hjorthagen augusti 2009.

det fina ordet del 2

Hon förstod inte ens att hon var vacker.

det fina ordet

Jag läste något så otroligt fint idag, men har glömt vad det var. Jag hatar när man bara minns dom dåliga sakerna istället för dom bra.

Bloggpausen...

Jo, jag har ju inte bloggat på ett tag. När jag kollar tillbaka på inläggen så är jag inte samma person längre. Ni som ser mej i skolan märker nog ingen skillnad. Ni som fortsätter läsa min blogg, om jag fortsätter blogga dvs, kommer antagligen heller inte märka någon skillnad. Men jag vet. Något är annorlunda och jag tror att det är jag.  Egobild från 2005. En mini Niva helt enkelt.

RSS 2.0