...

Usch o fy! har sån prestationsångest så ni anar inte. Mitt liv just nu är så fullproppat att minsta lilla tidsändring får mig till tårar. Man pluggar, går hem, äter, dansar, pluggar. Resten av kvällen så står jag framför spegeln... Spreta, håll ihop föttera, MEN NIVA!!! VA FAN ÄR DETDÄR FÖR FEMTEPOSITION??? Och så vidare. Varje dag. Ska bli klar med allting i skolan tills imorgon, så att jag får ha sommarlov sen. Mamma undrar om det inte är bättre att komma till skolan en dag till, på måndag alltså, och jobba klart då. Men helt ärligt tror jag inte att jag klarar av att gå dit någe mer. Så har vi ju förestälningen på Göta Lejon på söndag. Förestälningen som jag kämpat med i samanlagt mer än 100 timmar på mindre än fem månader. Det är bara extra träningar för hela bunten just nu. Men usch vilket deppigt inlägg detta blev... Men jag behöver inte vara deppig längre! För jag har en medicin på hur man mår bra igen. Det kallas Broder Daniel, och är ett typ rockband. Börja med aukustiska versionen av No time for us, ta sedan Shoreline, två gånger. Blanda sedan ABC 123 med en nypa Cruel town. Krydda med lite lång version av When we where winning. Avsluta med I'll be gone. Det är valfritt om du sedan vill strö lite Happy people never fantasise. Wola, lyd detta recept och allting ledset kommer att bli bra!

Kommentarer
Postat av: Alvis

Naww gmn, vi får hitta på nåt skojj så du får ngt annat att tänka på<3<3 och går det att komma och kolla på+ Göta Lejon?? Elr är det för sent att köpa biljetter nu?

2010-05-27 @ 22:48:22
URL: http://flummgrejen.blogg.se/
Postat av: Hedvig

älskar dig gumman kom alltid ihåg det... när allt är shiit och man inte ser ett ljus i mörkert, då kan vi lida tillsamans du och jag! <3 älskar dig för du är du och jag är jag!

2010-05-27 @ 22:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0