Cry...

Vill ni se vad kärlek är? Se detta klipp, gråt, älska och se igen.

DAMP!!!

Hur f*n kan kanal 5 vara så absolut dumma i huvudet att de INTE sänder Gossip Girl?! Hur tror dom att jag ska fortsätta ha möjligheten att andas om dom inte sänder gossip girl? SUPER-DUPER LEDSEN BLIR JAG! 
Vi som lider med Blair Waldorf, vi är nog många...

S?

Läste just ett ganska läskigt gossip girl rykte... Är Serena gravid?? Hmm, nu lyssnar jag med öronen på helspänn efter mer...

KÄLLA

En vän med en bil mm.

Här kommer de bästa Håkan Hellström låtarna:

En vän med en bil:

Bästa textraden: Du måste va blind, blind, blind, bliiiind! för du kan inte se när löven faller ner, hur ful jag e.

(om du vill ha mig) Nu kan du få mig så lätt:

Bästa textraden: Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna.

Jag har vart i alla städer

Bästa textraden: Jag var 23 när jag lämnade gbg. Dem sa till mig, åk aldrig till stockholm, du blir aldrig mer densamma. In my opinion, om du gör det, kom aldrig tillbaka. För ett par bruna ögon for jag, men Stockholm blir aldrig min stad.

Hurricane Gillbert

Bästa textraden: Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig och Hur kan dom tro på evig kärlek, ja, hur kan dom tro på det nu?
Och innan ni hinner anta något, så är svaret att "han" (Daniel "hurricane" Gilbert) inte är död.


Dessa är de bästa Håkan hellström låtarna, just nu. Kärlek på högsta grad. Definitivt.

remember!

Jag kanske missar Gossip Girl på söndag! katastrof!!! Jag ska ha någon tysk Slafe-Wohl grej i kyrkan, som är ganska omöjlig, Johannes Passionen heter den bestämt. Ni får gärna komma och kolla om ni vill! Så nu måste jag lösa detta... Ingen av er råkar ha en inspelningsbar digitalbox va? Om ni har det så maila mig på nivas.best@hotmail.com så kan vi prata om det. Jag kan vara din slaverinna för alltid. Punkt.

thats why!

Detta är ett av skälen till att jag går upp på morgonen (bortsett från denna vecka, då jag legat i sängen hela dagen) och jag hoppas att jag ger er lika mycket som ni ger mig, annars kanske vi måste ha ett allvarligt samtal om det. Älskar er.


dodo

Nu ska jag iväg till dansen. Wihoo! ses sen

Schollan

Nu sitter jag här i skolan. Är man envis så är man... Förstår inte riktigt varför jag längtade så mycket hit. Nu har vi sett en 35 min lång film om laviner. Det visade sig att nästan hela klassen åkt till Romme, och jag visste inte ens om det, kul. Tydligen hade Lovisa varit snäll och anmält mig till skidorna men inte berättat att vi skulle åka... jaja, friskt vågat, hälften vunnit.

Nu fick jag precis reda på på att jag slutar halv elva idag! wihoo, det är så man gör en glad och trevlig Niva ännu gladare, trevligare och bättre!

Ses senare,

Våffeldagen/Äntligen frisk!

Jag var hemma idag också, feber, igen. Suck. Men imorn ska jag till skolan även om dom måste rulla mig dit i rullstol. Kören var rolig idag! Jag, Elin och Ale hade otroligt roligt, men jag tror inte Lars-Ewe blev så glad... Men nu måste jag sluta, ska äta våfflor. Ni har väll inte glömt att det är våffeldagen idag? Det har inte jag iallafall!!! Xoxo NIVA

Oh no you didnt!

Ni trodde väll inte att jag glömt att en av mina bästaste vänner fyller år! Jag hade tänkt låtsas som att jag glömt det, och sedan, preciiis innan vi skulle skiljas åt skulle jag skrika grattis och krama sönder henne, men hon kom ju med massa pikar hela tiden, typ; "Jag fick massa presenter imorse..." och då måste man (jag) ju säga något! Aja, du vet att jag älskar dig. Grattis på 13årsdagen, du förtjänar allt de goda, och de svåra vet jag att du klarar av. Smör.

Good times, good times... Denna bilden är från Tollare, världens bästa. Jag har inget smink, ingen av oss är supermodeller, på denna bild, men vi hade kul som fan. Men inte skurustugan.


YIPPIEE!

Jag är härmed friiisk!!! Det ända som är negativt med det är att jag nu måste tilbaka till skolan... Aja, det är värt det!

Sjukis...

Jag har varit super sjukis hela veckan. Bajs också. Ska nog gå och kolla på dansen, kolla in de nya stegen och sen gå därifrån, så smärtfritt som möjligt. Men idag är jag iallafall feberfri, någonting att vara tacksam för. Ta hand om er, XOXO, Niva

header...

Nu var det ju så att den gamla headern var lite halvt tillfällig sådär, tog väll en fem-tio minuter att göra, allt som allt. Så denna blev aningen finare och bättre... Det ända som jag saknar är BD loggan... Den fick helt enkelt inte plats! försökte lägga den lite halvt transparent över alltihopa men det såg bara rörigt ut. Får tänka lite på det där. Och innan någon skulle komma på tanken att fråga så säger jag att bilden till höger är driv. Och i mitten har jag ca sex bh:ar på mig, åvanpå min klänning. Och killen till vänster är Håkan Hellström, och ja, jag tycker att han är snygg, jag älskar hans musik och jag kanske är en patetisk wannabe, om det får dig att må bättre. Själv är jag hällre en patetisk wannabe som får lyssna på Håkan, än en absolut inte wannabe som inte lyssnar på Håkan. Men om vi ska hålla oss på spåret så kanske det är dags att säga att jag ska lägga mig och sova nu, men att jag först kanske måste kolla på lite Stolthet och Fördom.

God natt, XOXO


PS, Gossip Girl Ä-G-D-E-!-!-! DS,


NU!

Nu har jag sett klart stolthet och fördom. Ska nog se den igen nu. No-lifer är jag, men jag erkänner iaf ;) Kanske ska fixa lite med typsnitt och sånt sen... hmm. Vi får väll se.

glader/trötter

Har varit och tränat nyss, Afro hette det. Inte alls särskilt roligt, jag misstänker att koreografiska utmaningar är något som är omöjligt att ge mig på gym, utan att skryta. Barfota skulle man vara också, och då blir jag såklart jätte nojig över att jag ska skada mina fotleder, eftersom att de blir så lätt kalla. Och det blir ju såklart inte bättre av att vi inte värmde upp fotlederna alls... SUCK!

Nu så ska jag baaara slappa, kanske kolla lite på Stolthet och fördom, igen... ÄLSKAR DEN!


Mr. Darcy och Elizabeth Darcy. Världens mest romantiska par. Förutom C & B såklart, men dom står liksom över allt.  

XOXO, niva

Stolthet och fördom...

Måste köpa stolthet och fördom boken. Helst nu. Har sett filmen nio gånger de senaste 30 timmarna. Ja, du läste rätt, nio gånger. Bästa filmen någonsin.

Nu måste jag springa iväg och träffa Aina, även om hon antagligen kommer stå i duschen när jag kommer dit. Suck.

Ta hand om er,

frågor och svar!

fem svar på fem frågor som ingen någonsin skulle fråga mig, så jag får väll vara patetisk och fråga mig själv!

  • Varför använder du dig inte av bloglovin? SVAR: Därför att om du vill ha mig på bloglovin så gärna får du jobba lite för det, jag tänker inte ge allt till dig, serverat på ett silverfat!
  • Varför har du med Broder Daniels logga i din header? Är du emo? SVAR: Nej jag är inte emo, men jag älskar broder daniel, mer än jag älskar många andra band. Och innan jag hinner fråga vill jag bara göra det klart att jag inte heller kommer ta livet av mig.
  • Vilken är din favorit blomma? SVAR: Rosor, röda, med brudslöja i sig och rosa silkespapper runtomkring
  • Vilka är dina favoritfilmer? SVAR: Stolthet och fördom, Nick och Norah's oändliga spellista, Dumpa honom!, Funny Face, Sabrina, Breakfast at Tiffanys, My fair lady, White Christmas, Trollkarlen från Oz,
  • Är du duktig på att dansa? SVAR: Bättre än de flesta, men långt ifrån bäst.

Nu vet du fem saker om mig som jag alltid velat fråga mig. Härligt att få lite klarhet i huvudet. Har gått och grubblat på dessa frågor ett tag nu.


Välkommen till min nya blogg!

Välkommen, välkommen. Tack, tack. Ja, detta är min nya blogg. Fin va? sådär kanske... Förut bloggade jag på nivas.blogg.se, men det kändes som att den bloggen inte riktigt var min stil, så jag startade denna. Ni får gärna kolla in den om ni vill, det är bara roligt!

Ja, jag kanske borde berätta något om mig själv. Hmm, vad svårt. Jag gillar musik. Och tv-serier, framför allt Gossip Girl, men sålänge det finns drama och snygga killar så kollar jag på nästan vad som helst. Inte porr då, såklart. Gud vad ytligt det där lät; "snygga killar så kollar jag på nästan vad som helst." Jag är inte riktigt så ytlig som jag kanske låter, fastän jag måste erkänna att jag kan ha vissa shopoholicdrag. Men jag är inte ytlig! Oftast inte iallafall.

Ni kanske undrar hur jag ser ut? Jag skulle nu kunna lägga ut en bild där jag ler fint mot kameran och har tagit bort alla finnar och andra skavanker, men det ska jag inte. Oftast ser jag ut såhär:
Leende, men inte världens vackraste alltid. Inte världens fulaste heller, oftast. Oftast.

BLOGGAR JAG LÄSER REGELBUNDET:

Att vara Henrik Bergrens pappa.

Det blev en ganska kort lista. Förut läste jag Kissie, Dessie, Paow, Kenza, Foki, Gaybloggen, AmandaVarDet, Falsk sanning och dollyblond, ibland. Men sen insåg jag att dom bloggarna inte gav mig ett skit, så jag slutade. Pang Bom bara. Känns bra. Saknar dem inte alls. Designa din blogg är bra också, det är den som gör det möjligt att ge mig en självkänsle-boost medans jag låtsas att jag kan alla koder och dylikt till stilmallarna. Roligt, roligt, att till och med jag skå få ha det trevligt. Trevligt, trevligt.

Det var nog allt jag hade att säga. Sköt om er!


RSS 2.0