citat nr.1


Godmorron!

Idag är inte en lika varm dag som det brukar... Men för att gå rakt på sak så tycker ofta att det är svårt att hitta saker att skriva om, så jag tänkte börja med något som jag sett att många andra bloggare/bloggerskor göra, nämligens dagens citat! Kommer kanske inte komma varje dag, men någon ibland... Börjar direkt... Vänta några minuter bara, så kommer det!

Updatering

Jag har varit i Göteborg hos Siri o Aron o de andra göteborgarna i nån dag nu. Idag ska vi åka till deras land  i Lysekil där vi också ska möta min mamma igen. Intresse smurfen hoppar... Aja, nu får ni några oseriösa bilder på mig o Siri, vi geekade photobooyh förut...


Svar på kommentar


Svar: Visst kan jag göra det! men i sånnafall tror jag att det i slutet av varje vecka/månad kommer bli ett "samlingsinlägg" med alla plagg. Jag shoppar på en normal mammavecka ca fem plagg, ibland mer, ibland mindre.

Och sen vill jag bara säga att jag äääääälskaaaaar när ni säger vad ni vill läsa om, det är så jag orkar fortsätta förbättra mig!

brist on rubrik

Det kommer inte att bli regelbunden uppdatering nu på sommaren. Så är det.
Sommrig bild. I brist på annan.

lösning

Jag har nu hittat en lösning på ett av mina problem!!! Jag ska fira midsommar med Alva! De ska bli jättejätte kul tror jag. Vad tror ni? :)

idagensdagidaidag

Idag har jag kollat på Kungabröllopet. Jag älskade det. Igår va jag med Alva. Vi var o shoppade, och sen var jag med henne i hennes stall. Nu ska ja snart äta Mazariner ur den officiella bröllops-serien, men ville ge er något att läsa innan. Puss o kram från Niva

Jag o Alva i klänningar från igår. Vi köppte dom inte, eftersom att de inte var så fina...

dzajn

Nu är min nya header helt klar. Den är over the top, färgglad, förmycket, för lite och aldelles perfekt. Som mig ungefär alltså. Så nu kommer frågan.... VAD TYCKER NI?

Tillfällig

Den nya headern är lite tillfällig och halvklar.... Orkade inte mer helt enkelt! Denna får duga tills imorn eller övermorn. Ni får överleva.

Sparlåga

Känns som om mitt liv går lite på sparlåga just nu. Det händer liksom inget. Och så ska de hända något men folk gör fel så då blir det inget iaf. Nu är jag iaf hemma från Gotland. Idag ska jag till min farmor. Ni förstår hur tråkigt mitt liv är. Och så är alla bortresta. Och jag vet Fortfarande inte vad jag ska göra på midsommar. Eller vilken skola jag ska gå i i höst. Puss på er, hoppas ni är på bättre humör än mig.

Kram från någon som nästan givit upp.

10 saker...

... som ni inte visste om min dag idag:
♥Jag har Loppis-fyndat!!! Jag har köpt en gammal vit våg som jag ska ha som prydnad hemma, ett par oanvända klackskor för 40:-, tio stycken gamla starlet-tidningar till min samling. Har nästan alla nummer från 1976, 83 och 87. jag hittade också en jättesöt äkta femtiotalsklänning  för en femkrona.
♥Jag har vunnit två spel, Plump och När då då?
♥Jag har cyklat till en kyrka.
♥Jag har visat trosorna för ALLA på Visby flygplats. Verkligen ALLA. Min klänning är väldigt lätt och flygig. Inte den bästa kombinationen med blåsigt väder.
♥Jag lyckades få ultra lockigt hår. verkligen jätte jätte lockigt.

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig

När man behöver få perspektiv på saker och ting är Håkan bäst. Här är Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig

håll mun!

Ibland säger jag för mycket. Jag vet. Eller skriver för mycket. Man kallar människor man knappt känner för saker man inte menar. Men sån är jag. Om någon säger till en människa som är som min syster att hon är ful och inte har några vänner som älskar henne så kommer det ut mer än tänkt. Och detta kan man ju inte ta tillbaka heller. Inte bara för att detta vore otroligt pinsamt, men också för att de förtjänade det lite. Jag vill bara säga att jag är som Gary i Celebrity Rehab. Saker kommer ut snabbare än dom borde. Jag är ledsen för att jag kallade er billiga och h ordet. Resten förtjänade ni.

puss.

summ -2010


facebook...

Idag finns det två stycken Antoniva på facebook. Antoniva är ett jätte fint namn som är en blandning av Antonia och Niva.


Här ser ni beviset....

@alvas place :)

nu är jag hemma hos sötnoen Alva! Vi har valt kläder som hon ska ha på sig på skiolavlutningen och typ flummat!

Älskar dig sötnos!

...


Never ever!

Kommer aldrig någonsin ta av mig min blommkrans! Den är så fin. Jag känner mig hel, som om jag hittat min saknade del. Och våga inte ens tänka att jag är töntig, för vet du vad? JAG ÄÄÄGER!!!

Sveriges nationaldag....

Idag har ja inte gjort nått specielt... Typ bara varit me Aina. Vi va nere vid Tanto och solade, när de kom en kille som frågade oss (på engelska) om vi visste hur man kom till City-Centrum. Han ville nämligen se The buildings. Vi skrattade åt honom. Han förstod inte ett enda ord av vad vi sa. Eller så gjorde han det, och lyssnade bara inte. Sen lite senare hade vi en konsert med kören som hette Blommornas fest. Nästan alla hade blommkransar i håret och var sommarklädda och fina!
Kvällens outfit:

Ansikte och hår såg ut såhär:


Världens snabbaste!

Här får ni dagens skolavslutnings outfit!:

Ignorera mitt ansikte, hann bara ta en bild...

Sommar, sol och skolfritt!

Jag vill att det alltid ska vara såhär! Idag har jag klippt mig, så jag är jättefin i håret. Jag och Hedvig har varit och solat och badat idag på Eriksdalsbadet. Jag har sommarlov. Låt allting stanna såhär. Snälla, stanna tiden, låt det inte komma nya problem, nya människor som vill förstöra.


@ work

Nu sitter jag på mammas jobb! Vi har käkat lunch tillsamans och handlat två bikinisar i Globen. En från Kapp Ahl och en från Twilifit. Nu ska jag nog snart dra mig hemmåt, ska över till pappa sen.

RSS 2.0