Svar på tal !

Hanna B om vegas:
Gud va du reser mycket!!! Jag ska till New York om en månad, ge mej fem tips!

Svar: För det första så reser jag inte särskilt mycket.... Jag är dock en såndär som gillar att "koka soppa av en spik", jag gör saker större än dom igentligen är. Men fem tips ska jag väll kunna komma på!

  1. Gå längs Houston street, ner till China town. Mycket affärer, mycket vintage, mycket att se. Härlig blandning mellan dyrare, kända märken som Diane Von Furstenberg, och en kinesisk affär i tre plan, som säljer fin och billig Cashmere, till konstiga skjul med gamla möbler. Allting lika härligt!
  2. Empire State Building är överskattat, om du ska upp i en skyskrapa, så åk till någon av de mindre kända, tro mig, när du slipper stå i timmar i kö i New York hettan kommer du tacka mig.
  3. Att gå in i de stora lyxiga galeriorna som Saks, Barneys och Bendels kommer enbart att få dig att känna dig som ett par av 2005s Louis Vuitton skor (inte bra då, HEMSKA nu). Gå istället på trottoaren längs5th avenue. Tro mig, du njuter bäst av Channel kostymer när de är på säkert avstånd. Och, nej, du kommer inte få röra den stora, signerade tavlan. Fråga inte ens, de kommer svara nej.
  4. Central Park kommer rädda dej. Luncha på the Boat House, sitt i skuggan och sippra på Pellegrino, spana på Upper East side killarna som trännar Lacrosse...
  5. Gå mycket! New York är en stad där man missar saker om en tittar bort ett ögonblick, tänk dig då hur mycket du missar om du sätter dig på tunnelbanan!? Ha bekväma skor, solglasögon, solkräm och en vattenflaska, och du är redo att ta dig an staden!!!
Hoppas att tipsen hjälper dej! Om du mailar mej din bloggadress så lägger jag ut en länk till dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0